2021. április 13., kedd

Hiteles tájékoztatás, közösségformáló vélemények

Marosvásárhely

A Tompa Miklós Társulat újabb gyerekműsora

 A hosszú téli napok után a nappalok egyre hosszabbodnak. Bár a természet még lustálkodik egy kicsit, a téli álmot alvó állatok lassan előbújnak rejtekhelyükről, és a tavasz közeledtét hirdetik. Előbújik a hóvirág is, kíváncsian várja az első meleg napsugarakat. Számos költő, író versbe foglalta ezt a természeti csodát, dalszerzők megzenésítették őket, ezeket idézhetik fel most kicsik és nagyok közösen a Tompa Miklós Társulat színészeivel. Csalogassuk közösen az idei tavaszt február 21-én, vasárnap délelőtt 11 órakor a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Kistermében.

 Szereplők: Bálint Örs, Benő Kinga, B. Fülöp Erzsébet, Moldován Orsolya, Nagy Dorottya, Sebestyén Aba, Szabadi Nóra, Varga Balázs. Projektvezető: Benő Kinga. Videó: Sebesi Sándor.

 A gyermekműsort élőben, nagykorú kíséretében tekintheti meg a gyerekközönség. Egy kétszemélyes (1 gyerek + 1 felnőtt) jegy ára 19 lej; a szabadbérletek ebben az esetben nem érvényesek. A járványügyi szabályozások miatt korlátozott számú férőhely áll rendelkezésre, a belépés a járványügyi intézkedések szigorú betartásával történik. A színház tájékoztatja az érdeklődőket, hogy az előadás jellege miatt azt kizárólag magyar nyelven lehet követni.

 Jegyvásárlás a Nemzeti Színház nagytermi jegypénztáránál (nyitvatartás hétköznapokon 12 és 18 óra között, telefonszám: 0365-806-865), a helyszínen előadás előtt egy órával, valamint online a www.biletmaster.ro oldalon. 

Bővebb információkért kövessék a Tompa Miklós Társulat honlapját (www.nemzetiszinhaz.ro), Facebook-, valamint Instagram-oldalát (https://www.facebook.com/tompamiklos; www.instagram.com/tompamiklostarsulat) – áll a Tompa Miklós Társulat közleményében.