2021. április 13., kedd

Hiteles tájékoztatás, közösségformáló vélemények

Marosvásárhely

Fejlődésben levő vállalkozásod van, és egy rugalmas szállítási megoldást szeretnél? Azt jelenti, hogy a Pall-Exre, a legkorszerűbb és leghatékonyabb raklapos szállítási megoldásra van szükséged!

A vállalat büszke lesz mind az időben történő kiszállításra, ami 99%, mind pedig a károk rendkívül alacsony százalékára, ami a szállított mennyiség 0,16%-a alatt van.


Mi több, hozzáférhetsz az online rendeléskövető rendszerhez, tehát reális szállítási határidőket tudsz adni a partnereidnek. Ezáltal a Pall-Ex támogatja a kis- és közepes vállalatokat.

A Pall-Ex innovatív üzleti modell szerint működik, úgy, hogy közös hálózatban tevékenykedik a helyi fuvarozókkal és forgalmazókkal, raklapos árut szállít ki 24-48 óra alatt Románia egész területére. A vállalat ugyanakkor a legkiterjedtebb helyi logisztikai vállalati raktárhálózattal rendelkezik, országszerte 40 helyszínen.

Mi több, a Pall-Ex legújabb logisztikai központja, a kolozsvári Hub felavatásával, amely az ország északi megyéit szolgálja ki, a régió ügyfelei jó szállítási időket és rendkívül versenyképes árakat élvezhetnek, még azon vállalatok esetében is, amelyek termékeiket csak regionális szinten értékesítik.


Ily módon a Pall-Ex Románia kolozsvári logisztikai központja optimizálja a szállítás folyamatossát, a folyamat észszerűsítésével és a kézbesítési idő lerövidítésével Kolozs, Máramaros, Szilágy, Beszterce-Naszód, Maros, Szatmár és Bihar megyékben.

A 24 órán belüli kiszállítás előnye mellett vállalkozásod a versenyképes árakkal és a szállítás teljes biztonságával is nyer.

A Pall-Ex Románia a raklapos áruk expressz szállítási és forgalmazási piacának vezető hálózata Romániában, és garantálja a kis áruszállítmányok 24 órán belüli leszállítását (1-10 raklap között).