2020. október 28., szerda

Hiteles tájékoztatás, közösségformáló vélemények

Marosvásárhely

Ha eddig kidobtad, elhagytad, nem kérted vagy széttépted, most itt az ideje, hogy kitüntetetten kezelj minden nyugtát, amit a Promenada Mallban kapsz, ha legalább 100 lej szerepel rajta. Október 9. és 31. között ugyanis – összesen 30 ezer lej értékben – több mint 100 értékes ajándékkártyára válthatod a nyugtáidat, ha az azon szereplő összeg eléri vagy meghaladja a 100 lejt. Hogy a lehető legjobb esélyekkel indulj a nyereményjátékban, adunk öt tuti tippet, ami segíthet a nyereményvadászatban.

A titok nyitja: azonnal regisztrálni

A legjobb, ha fizetés után azonnal keresel a bevásárlóközpontban egy nyugodt helyet, ahová le tudsz ülni, és fel tudod tölteni a számlán szereplő CIF-kódot a https://tombola.promenadamallmures.ro/tombola/  oldalra, mert a játékban több nyugtával is részt vehetsz.  

A 100-ra kerekítés trükkje
Mielőtt odasétálsz a kasszához, mindig gondold végig, hogy mekkora lesz a fizetendő végösszeg.  Ha csak egypár lej hiányzik a 100-ból, pótold ki egy rágóval, ásványvízzel, újsággal vagy épp egy pár zoknival, így biztosan nem hagyod ki a lehetőséget, hogy nyerj egy értékes ajándékutalványt!  

Figyelj akkor is, ha többet fizetsz
Ha a fizetendő összeg bőven meghaladja a 100 lejt, akkor se felejtsd el feltölteni a kódot, mert a játékban minden 100 lej fölötti nyugtával részt vehetsz. És minél több a nyugta, annál nagyobb az esélyed az értékes ajándékutalványok egyikére.

Itt az idő elkezdeni a karácsonyi bevásárlást
Igen, tudjuk, furcsán hangzik, de közelebb van, mint gondolnád. Végre lehet egy nyugis decembered, ráadásul sok-sok értékes nyugtát tudsz így felhalmozni a lehető legjobb időszakban, a megnyert utalványokból pedig a szeretteid mellett végre magadat is meglepheted valamivel!

Új hét, új esély
A feltöltött kódok alapján minden héten kisorsolnak egy X értékű ajándékutalványt, így október 9. és 31. között három héten át érdemes ráhangolódni a nyereményjátékra. Ne feledd, minden 100 lej fölötti, Promenada Mallban kapott számlával nyerhetsz ebben az időszakban, hiszen ezen a három héten több mint 100 db utalványt sorsolnak ki összesen 30 ezer lej értékben.