2020. október 28., szerda

Hiteles tájékoztatás, közösségformáló vélemények

Marosvásárhely

HIRDETÉS

A MAROS MEGYEI TANÁCS mint a 2020–2025-ös időszakra vonatkozó Maros megyei hulladékgazdálkodási terv birtokosa értesíti az érdekelteket, hogy a 2020. 09. 22-én a Maros Megyei Környezetvédelmi Ügynökség székhelyén megtartott speciális bizottsági ülésen az a döntés született, hogy a terv elfogadásához szükséges környezetvédelmi hatástanulmányt készíteni. A tervet alá fogják vetni a környezetvédelmi véleményezéssel való elfogadási eljárásnak.

A dokumentáció, amely a döntés alapjául szolgált, tanulmányozható a http://apmms.anpm.ro weboldalon és a Maros Megyei Környezetvédelmi Ügynökség Marosvásárhely, Hídvég utca 10. szám alatti székhelyén hétfőnként 9-15, keddtől péntekig 9-12 óra között.

Az érdekeltek megjegyzéseiket a besorolási szakasz okán hozott döntés újraértékelésének érdekében elküldhetik postán a Maros Megyei Környezetvédelmi Ügynökség Marosvásárhely, Hídvég utca 10. sz. címére vagy az office@apmms.anpm.ro elektronikus címre a közlemény közzétételének dátumától 10 naptári napon belül.