2021. március 1., hétfő

Hiteles tájékoztatás, közösségformáló vélemények

Marosvásárhely

Marosvásárhelyen az Avram Iancu Iskolaközpont tanulói nyitják meg a ballagók sorát.

Ezen a héten búcsúznak a középiskolai évektől a megye végzős diákjai. Marosvásárhelyen az Avram Iancu Iskolaközpont tanulói nyitják meg a ballagók sorát, kicsengetési ünnepségükre holnap reggel 9 órától kerül sor.

A Mihai Eminescu Pedagógiai Líceum végzőseit szintén holnap, délelőtt 10 órától búcsúztatják. Csütörtökön reggel 9 órától a Gheorghe Şincai Iskolaközpontban, délelőtt 10 órától a Constantin Brâncuşi, Ion Vlasiu, Aurel Persu, Traian Vuia Iskolaközpontban, 12 órától az Emil Dandea Iskolaközpontban tartanak ballagási ünnepséget, szintén csütörtökön, este 7 órától a sportcsarnokban búcsúztatja végzőseit az Egyesülés Nemzeti Kollégium. Pénteken reggel 9 órától az Elektromaros Iskolaközpont kicsengetési ünnepségére kerül sor, 10 órától a Bolyai Farkas Elméleti Líceum, a Református Kollégium, a Művészeti Líceum, a Szász Adalbert Sportiskola tizenkettedikesei ballagnak.

A szászrégeni Lucian Blaga Iskolaközpontban csütörtökön délelőtt 10 órától, a Petru Maior Iskolaközpontban 10.30-tól lesz az ünnepség, a segesvári Mircea Eliade Kollégium diákjainak kicsengetésére szintén csütörtökön reggel 9 órától a helyi Mihai Eminescu-teremben kerül sor, 11.30-tól a J. Haltrich Elméleti Líceum diákjai ballagnak. A dicsőszentmártoni Andrei Bârseanu Elméleti Líceum diákjai csütörtökön délelőtt 11 órától búcsúznak az iskolától. Pénteken délelőtt 10 órától a Sáromberki Mezőgazdasági Iskolaközpontban, az erdőszentgyörgyi Szent György Iskolaközpontban, illetve a nyárádszeredai Bocskai István Iskolaközpontban tartanak ballagási ünnepséget, 11 órától a Domokos Kázmér nevét viselő szovátai tanintézet diákjai ballagnak. A legutolsó kicsengetésre június 17-én reggel 9 órától a dicsőszentmártoni Constantin Brâncuşi Iskolaközpontban kerül sor.