2022. szeptember 25., vasárnap

Hiteles tájékoztatás, közösségformáló vélemények

Marosvásárhely

Szeptember elsején kezdődik, és október 15-ig tart az a program, amely a nyári idény után olcsóbban teszi lehetővé a tengerpari nyaralást. A tengerpart mindenkié (Litoralul pentru toţi!) kedvezményes nyaralás sokakat csábít, egyrészt az alacsonyabb árak miatt, másrészt pedig a tömegmentes, szellősebb tengerpart okán. 

Ilyenkor még kellemes az időjárás, a szállást olcsóbban kínálják. Az ajánlatokhoz a turisztikai irodákon keresztül lehet hozzájutni, azok ajánlhatnak kedvezményes csomagokat, amelyek legkevesebb 6 ott töltött éjszakát kell tartalmazzanak. A közlemények szerint egy mamaiai vagy Eforie Nord-i szállás két- vagy háromcsillagos szállodában személyenként átlagban 240 lejbe kerül, míg Eforie Sud-on, Neptunon, Olimpon, Venuson, Saturnon, Jupiteren vagy Mangálián ennél olcsóbban lehet foglalni. Saturnon például éjszakánként 72, Eforie Nord-on 95 lejért lehet szobát foglalni. 

Az ajánlatokat érdemes átböngészni a litoralulromanesc.ro honlapon, mert a reklámokban szereplő árak nem egyeznek meg azzal, amit végül a foglalás kiad. Persze, a foglalási árak magasabbak.