2021. április 18., vasárnap

Hiteles tájékoztatás, közösségformáló vélemények

Marosvásárhely

Divatos színek 2021-ben

Mint ahogy nem mindegy, milyen öltözékben jelenünk meg, hogy ne csak kényelmesen érezzük magunkat, hanem divatosak is legyünk, ugyanolyan fontos, hogy ruházatunk igazodjon az év színeihez. 

Minden évnek megvannak a divatszínirányzatai. Nézzük meg, hogy idénre mit ajánlanak a divattervezők. Ebben az évben az olyan időtlen színek, mint a szürke, a sárga, a sötétkék, a fehér, a khaki és a vörösesbarna lesznek a topon.

A lezser, egyáltalán nem feltűnő SZÜRKE az év alapszíne, amely megbízhatóságot, nyugalmat, lelkierőt fejez ki. Ez a legmegfelelőbb szín, amelyből ruhatárunk alapdarabjait választhatjuk, mint a pulóverek, kabátok, zakók, szoknyák, nadrágok. 

A sárga egyébként az év másik alapszíne, amely a szürke szín semlegessége mellett a napsütést, a fényt idézi. Amennyiben nincs szürke ruhadarabunk, szerezzünk be párat, mivel nemcsak divatos, hanem nagyszerűen mutat a sárga mellett a rózsaszínnel vagy akár kékkel, és érvényesülni engedi az említett színeket.

Aki kedveli a sötét színeket meg a kéket, idén válasszon a SÖTÉTKÉK legsötétebb árnyalatában készült ruhadarabokat. Ez a szín kitűnően passzol nagyon sok más színnel. A tengerészek öltözékére emlékeztetve a nyarat juttatja eszünkbe, viszont nagyon jól megfelel a hideg időszakban, szokatlan módon, a feketével társítva is.

Annak ellenére, hogy ruhatárunk tele van szebbnél szebb színes ruhadarabokkal, szükségünk van egy egyszerű alapszínre is, amivel ezeket kombinálni tudjuk, és ez nem más, mint a FEHÉR. Azok számára is elengedhetetlen ez a szín, akik a visszafogott, úgymond színtelen ruhadarabokat kedvelik. A hófehértől a krémszínűn át az elefántcsont színárnyalatáig minden fehér feltűnővé teszi megjelenésünket, ha azt erős színű alapdarabokkal társítjuk. 

A klasszikus, férfiasnak tűnő és a katonai stílust eszünkbe juttató KHAKI is mindig divatos, nem hiányozhat a ruhatá-runkból. Ez a szín a legjobban erős árnyalatú sárgával és korallal mutat. Amennyiben rózsaszín darabbal társítjuk, friss hatást kelt, ha pedig bordóval kombináljuk, kifinomult lesz a megjelenésünk. 

A kellemes VÖRÖSESBARNA szín kevéssé népszerű, ritkábban használt színárnyalat, amely kifinomult légkört teremt, ha bézzsel, sötétkékkel vagy khakival viseljük, és főleg ha farmeranyagból készült ruhadarabokkal társítjuk.